Hei,

Nimeni on Laura Huhtasaari ja olen syntynyt Vilppulassa 30.3.1979. Tällä hetkellä kotikuntani tunnetaan Mänttä-Vilppulana ja siellä asuu alle 10 000 ihmistä. Tämän vuoksi maaseutu kulkee vahvasti mukanani ja olenkin valmis taistelemaan sen autioitumisen estämiseksi täysin sieluin. Kaikki kansalaisemme eivät voi asua kaupungeissa ja siksikin maatalouden toimintaedellytykset on turvattava koko Suomessa. Minun tulevaisuuteni Suomessa syötäisiin kouluissa, päiväkodeissa ja laitoksissa lähiruokaa, jolla luotaisiin työtä ja yrittäjyyttä Suomeen. Lähiruoan ostaminen on myös sellainen ilmastoteko, johon tahdon kannustaa jokaista kansalaista. Sen hyödyt ovat moninkertaiset tuontitavaraan verrattuna.
Sen lisäksi, että olen luokanopettaja, toisen kauden kansanedustaja ja europarlamentaarikko, olen ensisijaisesti ja ennen kaikkea äiti ja vaimo. Minua on siunattu kahdella upealla tyttärellä, joiden kasvattaminen mieheni kanssa on ollut elämäni tärkein työ. Tahdon rakentaa paremman Suomen heille ja heitä varten.
Tulevaisuudessa tahdon nähdä Suomen, jossa kotimainen työ ja yrittäjyys lisääntyvät. Emme voi ajaa tehtaitamme tai niiden tuotantoa esimerkiksi Kiinaan, vaan meidän tulee pitää ne kotimaassamme. Suomalainen tehtaanpiippu on ilmastoteko ja tehtaiden toimintaedellytykset turvataan mielestäni parhaiten esimerkiksi ilmastotulleilla. Meidän tulee laittaa tässäkin asiassa etusijalle suomalainen työ ja yrittäminen. 

Minut valittiin europarlamentaarikoksi kevään 2019 parlamenttivaaleissa ja olenkin päässyt seuraamaan itsenäisyytemme pois heittämistä aitiopaikalta. Oman kansallisen päätäntävaltamme jatkuva väheneminen ei ole ainoastaan uhka itsenäisyydellemme, vaan se myös halveksii veteraaniemme antamaa panosta itsenäisyytemme puolesta. Ulko- ja turvallisuuspolitiikka, rahapolitiikka ja maahanmuuttopolitiikka on siirrettävä kansallisiin käsiin, koska vain kansa itse tietää, mikä heille on parhaaksi. On aika aloittaa hallittu EU-integraation purkaminen. Tavoitteenamme täytyy olla itsenäisten valtioiden vapaakauppa-alue.

Euroopan unioni yrittää painostaa jäsenvaltioitaan harjoittamaan kansallista ja taloudellista etuaan vastaan olevaa maahanmuuttopolitiikkaa. Me emme voi sallia sitä. Höveli maahanmuutto on tuonut turvattomuutta esimerkiksi raiskausten ja terrori-iskujen muodossa, eikä nykyisillä päättäjillä ole halua tehdä tähän muutosta. Mielestäni meidän täytyy ryhtyä muuttamaan maahanmuuton pelisääntöjä ja lopettaa humanitaarinen haittamaahanmuutto kokonaan.

Tavoitteeni on turvallinen Suomi turvallisessa Euroopassa.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram